​Målning och tapetsering i Malmö

​Erbjuder kvalificerade målningstjänster inom:

  • Interiör målning
  • Exteriör målning
  • Tapetsering, fasader
  • Renovering
  • Nybyggnader
  • Målning vid stambyten

Våra tjänster

Vi på Lars Perssons Måleri i Malmö erbjuder både invändig målning och utvändig målning. Vi kan även hjälpa dig med tapetsering eller målning stambyte. Anlita oss för invändig målning, utvändig målning och tapetsering i Malmö och bli nöjd med resultatet!

 
 
 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Målning och tapetsering

För att slutresultatet ska bli riktigt bra kräver invändig målning, utvändig målning och tapetsering grundligt gjorda förarbeten. Om du vill hjälper vi till med ditt projekt i Malmö ända från början till slut. Innan själva tapetseringen eller målningen kan påbörjas förbereder vi ytorna för att allt ska bli snyggt och hålla länge. En snygg tapet kommer bara till sin rätt när förarbetet är gjort på bästa sätt. Kontakta oss och tala om du vilken typ av invändig målning eller utvändig målning du behöver hjälp med.

Målning stambyte

Målning stambyte brukar innebära målning när man byter ut de rör där kall- och varmvatten leds in samt där spillvattnet leds ut. När du exempelvis renoverar ditt badrum är det smart att samtidigt göra ett stambyte. En anledning är att rören i vanliga fall är svåra, eller omöjliga, att komma åt. När du ändå har rivit ut handfat, toalett och annat för att det är i behov av förnyelse har även rörstammarna några år på nacken. Vänd dig till oss på Lars Perssons Måleri i Malmö för att få målning stambyte korrekt utfört.​

Adress

​Lars Perssons Måleri

Toftängsg. 1 H

212 38 Malmö

Tel: ​070-600 12 24​

​Ring upp mig

 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda